SMART Board

Undvik dolda kostnader!

Jämför och se varför SMART Board skärmar levererar mer för pengarna

När det gäller teknik får du vad du betalar för.

Med SMART interaktiva skärmar sparar du pengar i slutändan med kraftfull, lättanvänd teknik utvecklad i nära samarbete med lärare.

Fem frågor när du jämför interaktiva skärmar till dina klassrum:

Fungerar din skärm vid samarbete?
Fungerar din skärm med elevenheter?
Hur användarvänlig är skärmen?
Vilken typ av innehåll finns i skärmen?
Är din skärm framtidssäkrad?

Är lägsta pris alltid bäst?

Konkurrenterna hävdar att du sparar pengar med deras lägre priser, men detta kan vara vilseledande.Det finns många avvägningar att ta hänsyn till när du gör avkall på funktioner och kvalitet.


När det gäller teknik är den totala ägandekostnaden viktigare på lång sikt än den initiala inköpskostnaden för produkten.Känn dig trygg med att du gör den bästa långsiktiga investeringen för din skola.


Varför är SMART Board iQ bättre än andra interaktiva skärmar?

Jämför SMART för att se hur våra produkter ger ett långsiktigt och hållbart ägande.

Fungerar din skärm optimalt vid samarbete?

1. Den dolda kostnaden för otillräcklig touchteknik

Med SMART:s branschledande touch- och pennverktyg för flera samtidiga användare är det enkelt för elever och lärare att intuitivt komma igång direkt.

Vad betyder det för dig?
Du investerar i teknik som används effektivare och oftare, vilket maximerar teknikinvesteringen.

Problemet med konkurrenternas lösningar

Många av SMARTs konkurrenter kan bara hantera en typ av interaktion åt gången. En användares verktygsval blockerar andra användare eller ändrar deras verktyg automatiskt. Om en elev behöver sudda måste alla andra pausa sitt arbete tills hen har raderat färdigt.

Varför är SMART bättre

SMART är bäst på touch och interaktion. SMART är den enda leverantören som gör det möjligt för flera användare att intuitivt skriva, radera, flytta och använda gester samtidigt, i alla program och applikationer, utan att störa de andra användarnas val av verktyg.

Vad bör du tänka på när du ska välja digitala verktyg till skolan?

Ladda hem checklistan Pdf, 64 kB.

Fungerar din skärm tillsammans med elevernas enheter?

2. Den dolda kostnaden för teknik som inte fungerar bra med elevenheter


Med SMART Board iQ kan lärare engagera eleverna via deras enheter. Lärare kan ansluta elevenheter med bara två klick, oavsett var de befinner sig.

Vad betyder det för dig?
Lärare och elever använder enkelt sina enheters fulla potential och drar nytta av investeringen.

Problemet med konkurrenternas lösningar

Vissa konkurrenter förlitar sig på begränsad skärmdelningsteknik som bara tillåter ett fåtal elever att dela åt gången och sparar inte elevernas bidrag till en lektion.


Många kräver att lärare använder separata appar eller onlineverktyg där eleverna måste logga in för att se innehållet vilket innebär krångel och flera extrasteg mitt i lektionen – och fler verktyg att hålla reda på.

Varför är SMART bäst

Endast SMART Board iQ tillåter en hel klass att arbeta direkt i den inbäddade whiteboardtavlan - utan elevinloggningar. Lärare behöver inte avbryta lektionen för att få eleverna inloggade på ett separat verktyg. Allt arbete sparas för enkel åtkomst vid senare tillfälle.


Unikt för SMART är även möjligheten för lärare att växla den delade whiteboardtavlan till elevstyrd navigering när som helst, vilket främjar aktivt lärande då eleverna kan ta del av innehållet i sin egen takt.

Vad bör du tänka på när du ska välja digitala verktyg till skolan?

Ladda hem checklistan Pdf, 64 kB.

Gör din skärm att saker blir komplicerade?

3. Den dolda kostnaden för teknik som är svår att använda


SMART Board iQ är specialdesignade för utbildning, vilket ger lärare enkla arbetsflöden för att leverera lektioner snabbt och effektivt.

Vad betyder det för dig?
Enkel, okomplicerad användning i dina klassrum, lägre utbildningskostnader och färre supportsamtal.

Problemet med konkurrenternas lösningar

Många konkurrerande lösningar ger ett alltför komplicerat användargränssnitt som kräver att lärare klickar sig igenom flera mjukvarumenyer för att kunna använda skärmen till sin fulla potential.

 

Istället för att utveckla integrerade verktyg förlitar sig många konkurrenter på fristående verktyg eller appar för viktiga funktioner som att importera PDF-filer, vilket adderar komplicerade steg som avbryter lektionens flöde.

 

Dessa onödiga arbetsflödeslabyrinter gör det mindre sannolikt att användare kommer att ta till sig ny teknik i sin vardag.

Hur SMART gör det bättre

Enkla arbetsflöden och ett enkelt användargränssnitt ger lärare självförtroendet att enkelt lägga till gratis innehåll och interaktiva element i undervisningen, oavsett deras tekniska komfortnivå.


Med bara tre klick kan lärare lägga till flersidiga PDF-filer eller göra noteringar direkt i hemsidor mitt under pågående lektioner för mer meningsfullt lärande och engagemang.


Dessutom erbjuder SMART Board skärmar möjligheten för lärare att logga in på vilken skärm de vill och nå sina egna inställningar på hemskärmen. Det innebär ett klick för full tillgång till allt de behöver i sin undervisning.

Vad bör du tänka på när du ska välja digitala verktyg till skolan?

Ladda hem checklistan Pdf, 64 kB.

Är din skärm dålig på innehåll?

4. Den dolda kostnaden för teknik med begränsad undervisningsmjukvara


SMART interaktiva skärmar inkluderar en gratis, ständigt växande uppsättning undervisningsverktyg och resurser för elevernas engagemang.

Vad betyder det för dig?
Mindre förberedelsetid för lärarna och pengar sparade på programvara från tredje part.

Problemet med konkurrenternas lösningar

Många konkurrerande lösningar har "ta med din egen programvara"-metoden, eller förlitar sig på grundläggande whiteboard-appar som inte är utformade för utbildning, vilket gör att lärare kämpar för att fylla luckorna i sina lektioner.


När du skriver skapas ett extra lager ovanpå sidan som fryser skärmen vilket gör det omöjligt att skrolla i PDF:er och på hemsidor. Fundera på hur detta kommer att påverka dina lärares arbetsflöden.

Hur SMART gör det bättre

SMART Board interaktiva skärmar inkluderar en licensfri programvara som är designad för utbildning. Med inbyggt utbildningsinnehåll och interaktiva övningar kan lärare utan förberedelse skapa aktiviteter med vanliga klassrumsverktyg som mätverktyg, timers, klockor och responsverktyg utan att behöva lämna lektionen för att hitta och lära sig en annan app eller ett annat verktyg.


Med SMARTs världsledande bläckverktyg kan lärare göra anteckningar var som helst utan att frysa skärmen eller blockera navigering med en extra lager - för både Windows OCH Mac.

Vad bör du tänka på när du ska välja digitala verktyg till skolan?

Ladda hem checklistan Pdf, 64 kB.

Är din skärm framtidssäkrad?

5. Den dolda kostnaden för varumärken som inte planerar för framtiden.

SMART Board iQ är designade för att hålla. Automatiska uppdateringar gör det problemfritt att uppgradera dina enheter.

Vad betyder det för dig?
Lägre kostnader för framtida teknikuppgraderingar.

Problemet med konkurrenternas lösningar

Stöder din konkurrent en uppgradering till Android 11, vilket håller skärmen relevant och säker? Äger de designen av den interaktiva skärmens inbäddade datoranvändning och designar nya funktioner så att tekniken kan hålla jämna steg med klassrummets behov?


Hårdvara som inte är byggd för att hålla innebär att kunderna byter ut dem mycket snabbare än de skulle vilja - spenderar mer pengar och tvingas gå igenom hela köpprocessen igen.

Hur SMART gör det bättre

SMART Board iQ ger GRATIS automatiska OTA-uppdateringar till både Android och produktfunktioner, vilket ger ett problemfritt sätt att uppgradera din skärm utan att hantera en arbetskrävande manuell process.


SMARTs interaktiva skärmat är designade för lång livslängd och miljömässig hållbarhet, med exceptionell produktkvalitet. Det innebär besparingar i energikostnader och ersättningsteknik.


Se till att din investering kan fortsätta att möta de framtida behoven hos dina lärare och elever.

Investera i klassrumsteknik som uppfyller dina krav

Oavsett om du köper din första interaktiva skärm eller för närvarande använder en konkurrerande hårdvarulösning, är bytet enklare än du tror.

Utbildning

Kom igång med SMART Board, Lumio och SMART Notebook.

SMARTKlubben

Användarföreningen med allt stöd du behöver, välkommen!

Återförsäljare

Det är viktigt att köpa av SMART ackrediterade återförsäljare.

Boka demo

Upptäck SMART Board, Lumio och SMART Notebook.