Gratis inspirationspass under SETT med Ola Brorson och Emelie Allen-Ross

Stockholms stad förlänger kommunlicensen på SMART Learning Suite


Under SETT-dagarna i Kista den 26-28 april bjuder vi in till flera spännande aktiviteter i vår monter B:31. Vi visar nyheterna i Lumio och SMART Board, vi har egna dragningar och tävlingar - kom och vinn ett av de hett eftertraktade SMART Monstren!


Gratis inspirationspass med Ola Brorson och Emelie Allen-Ross

Nu har du även chansen att lyssna på Ola Brorson, engelsklärare och digital coach på Thoren Framtid i Växjö och Emelie Allen-Ross, förstelärare på Ribbyskolan i Västerhaninge.

Tisdag 26 april - Emelie Allen-Ross

Plats: Monter B:31, SETT på Kistamässan

Pass 1: 10.00-10.30

Pass 2: 14.00-15.00


Skapa inkluderande läraktiviteter som eleverna vill göra om och om igen – i Lumio finns allt samlat på ett ställe, och det bästa av allt - Det är enkelt!


Emelie Allen-Ross, förstelärare på Ribbyskolan i Västerhaninge visar hur du på ett enkelt sätt kan skapa en tillgänglig, varierad och formativ undervisning utan att vara expert på IT. Emelie har valt ut några av favoriterna i mjukvaran Lumio och bjuder in dig som elev till sitt klassrum. Ha gärna din mobil eller surfplatta redo och förbered dig på ett roligt pass i Netsmarts monter B:31!


I online-mjukvaran Lumio finns alla möjligheter till en elevaktiv, varierande undervisning samlat på ett ställe, GDPR-säker, på svenska. För alla åldrar och ämnen.

Onsdag 27 april - Ola Brorson

Plats: Monter B:31, SETT på Kistamässan

Tid: 10.00-10.30


Gränslöst lärande med Lumio – Bjud in världen till klassrummet och skapa en kreativ, engagerad klassrumsmiljö, fysiskt och digitalt


Ola Brorson, engelsklärare åk 6-9 och IT-Coach på Thoren Framtid i Växjö bjuder in till ett interaktivt pass där du får prova aktiviteter som han och hans elever har gjort tillsammans med klasser i andra delar av världen. Ha gärna din mobil eller surfplatta redo och förbered dig på ett roligt pass i Netsmarts monter B:31!


I online-mjukvaran Lumio finns alla möjligheter till en elevaktiv, varierande undervisning samlat på ett ställe, GDPR-säker, på svenska. För alla åldrar och ämnen.