SMART Podium
för interaktiva presentationer

På arbetsplatsen, hemmakontoret och föreläsningssalen

SMART Podium Interaktiv skärm för hemmakontoret och föreläsningssalar

Gör presentationerna mer levande i större mötesrum, föreläsningssalar och från hemmakontoret. Koppla SMART Podium till den stora projiceringsytan i salen eller till hemmadatorn, styr presentationen från den lilla interaktiva skärmen, gör noteringar i alla typer av dokument. Interagera naturligt med innehållet och förstärk ditt budskap.


Produktblad Pdf, 348 kB.

Övriga dokument

Film


Integration SMART Board Google Microsoft Teams Zoom

Funktioner SMART Podium Pro 624

SMART Podium Föreläsning

Koppla Podium till storskärm

Visa din presentation på storskärm eller via projektor, förtydliga och skapa engagemang genom att styra presentationen och göra noteringar på SMART Podium.

SMART Podium penna

Sladdlös penna utan batteri

Med den sladdlösa pennan kan föreläsaren skriva i presentationen och samtidigt vara fri att använda sitt kroppspråk för att förstärka budskapet.

SMART Ink

SMART Ink™

Med SMART Ink kan du skriva med pennan direkt på webbsidor, videor, PDF:er och Microsoft Office-dokument, för att sedan spara och dela.

Mer om SMART Ink >>

SMART Board Multitouch och stöd för gester

Multitouch* och stöd för gester

Använd gester för att rotera, zooma in och ut och bläddra mellan sidorna. Vila handen på skärmen när du skriver. Skriv, sudda och klicka med pennan.

SMART Board Silktouch

Silktouch™

SMART Podium har en behaglig yta som gör att fingrar och penna glider behagligt över ytan.

SMART Meeting Pro

SMART Meeting Pro

Du får med en ett års-licens på samarbetsmjuikvaran SMART Meeting Pro i köpet.

Mer om SMART Meeting Pro >>

Vad är SMART Podium?

SMART Podium är en 24" interaktiv skärm som kopplas till storskärmen eller projektorn i större mötesrum eller föreläsningssalar. På SMART Podium kan mötesledaren/föreläsaren förstärka sitt budskap genom att göra digitala noteringar direkt i presentationen för att sedan spara och dela till åhörarna.


Jobba på distans med SMART Podium

Koppla SMART Podium till datorn på hemmakontoret och nyttja alla fördelar i möten och presentationer online. SMART Podium är kompatibel med alla vanliga distansmötesmjukvaror på marknaden, ex Microsoft teams, Google Meet och Zoom.


Gör dina presentationer mer dynamiska med SMART Podium

Interagera med innehållet i din presentation på ett naturligt sätt, skriv, sudda, flytta och zooma objekt och var samtidigt fri att röra dig runt i rummet. Kombinera din annars statiska PowerPoint-presentation med whiteboard-pedagogik och skapa dynamiska presentationer.


Skapa engagemang hos deltagarna

Mötesdeltagarna/åhörare kan tillföra tankar och idéer som du noterar i presentationen vilket skapar förutsättningar för kommunikation och interagerande.

Gör som du alltid har gjort men gör det digitalt

På SMART Podium kan du använda den presentationsmjukvara du är van vid men tillföra möjligheten att skriva med pennan och på det sättet förstärka budskapet. Istället för att skriva på en whiteboard bredvid klickar du fram en ny tom sida i ex PowerPoint-presentationen och skriver på den digitala ytan. Spara presentationen med alla anteckningar och dela efter föreläsningen.


Skapa interaktiva presentationer i SMART Meeting Pro

I den medföljande samarbetsmjukvaran SMART Meeting Pro har du tillgång till en obegränsad arbetsyta med möjlighet att samla och behandla stora mängder information på ett och samma ställe. Zooma ut för att få överblick, zooma in för att fokusera på detaljer. Gör noteringar direkt på arbersytan, spara och dela.


Kom igång direkt med SMART Podium

SMART Podium är så enkel att använda att du förstår direkt hur du ska göra, det är bara att börja!

SMART Podium fällbart
SMART Podium sladdlös penna

Utbildning

Vi säkerställer att investeringen ger önskat reslutat

Branscher

Vad kan SMART tillföra

din bransch?

SMART återförsäljare

Hitta din lokala SMART ackrediterade återförsäljare

Support

Netsmart finns med dig

hela vägen