Rädda julen!

Anmäl din klass till
SMARTKlubbens adventskalender!

Monstren har kommit bort. Om det ska bli någon jul måste vi hitta dem!


Låt klassen vara med och och rädda julen och vinn SMART mjukismonster!

Se instruktioner längre ner på sidan

MÅNDAG

TISDAG

ONSDAG

TORSDAG

FREDAG

Instruktioner

 

Monstren har gett sig ut i världen och vi måste hjälpas åt att hitta dem innan jul.


Ni kommer att få göra olika interaktiva övningar tillsammans i klassen, lära er roliga och intressanta fakta om olika länder och annat smått och gott. Ni behöver inga förkunskaper för att utföra aktiviteterna och delta i tävlingen, men ett bra minne är alltid bra att ha.


Kalendern passar för alla som gillar monster och som tycker om att lära sig nya saker och lösa uppdrag.

 

För att kunna ladda hem kalendern behöver du ett Lumio-konto. Om din skola/kommun inte har licens på Lumio skapar du enkelt ditt gratiskonto nedan.

Du behöver inte betala någonting för att utföra hela kalendern. Om du har ett gratiskonto kommer du behöva ta bort luckor ni redan har gjort innan ni kan ladda upp nästa då det finns en gräns på 50 MB sparade lektioner.

 

Det finns möjlighet att delta i tävlingen och vinna monster fram till och med den 17 dec, efter det finns bara aktiviteter i luckorna, inga tävlingar.

 

Frågor?

Se instruktonsfilmen nedan eller mejla karin.lind@netsmart.se

Vinn SMART Monster i SMARTKlubbens adventskalendertävlingVinnarna meddelas på den här sidan, i SMARTKlubbens nyhetsbrev och på SMARTKlubens Facebook- och Instagram-konton. Juryn består av anställda på SMARTKlubben/Netsmart