Förvandla mötesrummet
till en global arbetsplats

Interaktiva lösningar för hållbara möten

SMART Board® Pro - med alla funktioner i skärmen

Du och ditt team vill arbeta mer flexibelt, hållbart och effektivt - SMART har nästa generations möteslösningar för alla typer av möten. Träffa människor från hela världen som om ni vore i samma rum. Alla deltar på samma villkor var ni än befinner er och bidrar med dynamiskt innehåll i realtid, från mobila enheter, datorer och interaktiva skärmar.


Film

Broschyrer

Kom till bra beslut snabbare och få ditt företag att växa  

SMART Board® - allt i ett - lokalt och på distans

Kreativa och effektiva möten kräver en gemensam yta där alla kan följa det som händer. På den gemensamma ytan bidrar deltagarna med tankar och idéer, skissar på förslag, visar olika lösningar, sammanfattar och tar beslut. På SMART Board® kan ni fortsätta arbeta som ni alltid har gjort men göra det digitalt.


SMART Board® Pro tillsammans med SMART TeamWorkshar alla verktyg och funktioner i en lösning ‑ ­digital whiteboard med flervägskommunikation, interaktiv skärm, webbläsare, skärmspegling och videokonferenshub. Alla deltagare bidrar med dynamiskt innehåll på den gemensamma ytan från sina enheter, även på distans.


Mer om SMART TeamWorksSMART Ink, Multitouch och stöd för gester

Du styr SMART Board® Pro med fingret eller med en penna. SMART Ink, Pen ID™ och multitouch gör det möjligt för flera personer att arbeta och skriva med olika pennfärger samtidigt på den gemensamma interaktiva ytan. 

Obegränsad arbetsyta för dynamiskt innehåll

SMART Board® Pro ger en obegränsad digital arbetsyta för presentationer, brainstorming och dokumentgranskning. Enkelheten hos SMART gör att flödet av information och kontakten mellan deltagarna upprätthålls och skapar förutsättningar för väl underbyggda beslut.


Mer om olika mötestyperKlimatsmarta möten på distans kräver rätt utrustning

SMART Board® Pro möteslösning är förberedd för integration med alla de vanligaste plattformarna för online-möten som finns på marknaden. Oavsett var i världen mötesdeltagarna befinner sig kan alla arbeta på den gemensamma ytan. Samarbeta med människor över hela världen och hämta barnen kl fem. Arbeta samtidigt för en hållbar utveckling - både miljömässig, ekonomisk och social.


SMART Board Pro är Energy Star®-märkt, innehåller konfliktfria mineraler och material och är energisnål med liten klimatpåverkan och låg ägandekostnad.

Tekniken och mjukvaran finns där - kom och testa!


Mer om distansmöten

Aktivt pennfack och Object Awareness

SMART Board® Pro har ett aktivt pennfack med pennor och sudd. När du vill skriva lyfter du pennan och skriver, du flyttar det du skrivit med fingret och suddar med handen. Det aktiva pennfacket hjälper dig att hålla ett jämnt flöde under mötet eller presentationen. Du behöver inte klicka på ikoner — pennfacket och tekniken i tavlan förstår vad du vill göra.


Supportera alla enheter med SMART Remote Mangement

SMART Remote Management låter dig ta kontroll över alla verksamhetens enheter för att ge support, skjuta ut och uppdatera mjukvaror, applikationer och operativsystem (OS) samt skicka meddelanden till en eller flera enheter samtidigt och installera appar från Google Play på SMART Board Pro.


It-teknikerna kan snabbt och enkelt koppla upp sig mot enheter som har problem och lösa dessa på distans. Väl uppkopplad kan teknikerna styra enheterna precis som om de satt framför den.


Mer om SMART Remote Management


iOS, Chrome, Android, Windows

SMART Podium™ Pro 624

Gör presentationerna mer levande i större mötesrum och föreläsningssalar. Koppla SMART Podium till den stora projiceringsytan i salen, styr presentationen från den lilla interaktiva skärmen, gör noteringar i alla typer av dokument. Interagera naturligt med innehållet och förstärk ditt budskap.


Mer om SMART Podium

SMART Podium Pro 624

Utbildning

Vi säkerställer att investeringen ger önskat reslutat


SMART UTBILDNING

Branscher

Vad kan SMART tillföra

din bransch?

 

SMART I DIN BRANSCH

SMART återförsäljare

Hitta din lokala SMART ackrediterade återförsäljare

 

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

Support

Netsmart finns med dig

hela vägen

 

SMART SUPPORT