SMART Board® Pro
interaktiv skärm för alla mötesrum

För det digitala mötet med alla funktioner i skärmen

SMART Board Interaktiv skärm för mötesrum

Möteslösning med alla funktioner i skärmen

Du och ditt team vill arbeta mer flexibelt, hållbart och effektivt - SMART har nästa generations möteslösningar för alla typer av möten. Träffa människor från hela världen som om ni vore i samma rum. Alla deltar på samma villkor var ni än befinner er och bidrar med dynamiskt innehåll i realtid, från mobila enheter, datorer och interaktiva skärmar.


Broschyrer 

 

 

 

 Mötesteknik för kollaborativa möten

Kreativa och effektiva möten kräver en gemensam yta där alla kan följa det som händer. På den gemensamma ytan bidrar deltagarna med tankar och idéer, skissar på förslag, visar olika lösningar, sammanfattar och tar beslut. På SMART Board® kan ni fortsätta arbeta som ni alltid har gjort men göra det digitalt.


SMART Board® iQ Pro - allt i ett

Alla funktioner inbyggda i skärmen, digital whiteboard med flervägskommunikation, webbläsare, skärmspegling och app-bibliotek. Det användarvänliga gränssnittet sätter mötets innehåll i fokus, effektiviserar processerna och leder till snabbare och väl underbyggda beslut. 

Integration med Microsoft, Google, Zoom m fl.

Full integration med Microsoft Teams, Google och Zoom. Multitouch på Chrome OS, Mac och Windows.

SMART Board® iQ Pro bästa skärmen för konferensrummet*


Touch-teknik

 • HyPr Touch™ med EMR-/InGlass™ touch-teknik
 • Multitouch på Windows, Mac och Chrome OS
 • Object Awareness™
 • Simultaneous Tool Differentiation
 • Pen ID™ och SMART Ink®
 • Palm rejection och Pressure Sensitivity
 • Tool Explorer

4K Ultra HD-skärm

 • 55", 65”, 75”, 86”
 • 50,000 timmar livslängd
 • Inbyggda framåtriktade högtalare
 • Närvarosensor
 • Temperatur- och luftfuktighetssensor
 • USB-C
 • Silktouch™ med stöd för gester

iQ-modul med inbyggda funktioner

 • Whiteboard med flervägskollaboration
 • Trådlös skärmdelning
 • Webbläsare
 • App-bibliotek

För en hållbar framtid

Support och administration

GDPR-säker

 • SMART Technologies följer GDPR, dataskyddförordningens föreskrifter och användardatan sparas på europeisk server

Garanti

 • Garanti med förhandsutbyte

SMART Board® iQ Pro QX

Interaktiv skärm med inbyggd iQ-modul, HyPr Touch™ med HyPr Touch™med avancerad IR touch-teknik och ToolExplorer för effektiva, flexibla, kollaborativa möten med alla funktioner inbyggda i skärmen.

 

Film om Pro QX

Produktblad Pdf, 663 kB.

Övriga dokument om Pro QX

SMART Board® iQ Pro MX

Utrusta alla mötesrum med vår instegsmodell med inbyggd iQ-modul, iQ MX Pro, med alla funktioner inbyggda i skärmen.

 

 

Dokument om Pro MX

Produktblad Pdf, 976 kB.

SMART Board® Pro GX

Interaktiv skärm med inbyggd Android-modul, digital whiteboard, webbläsare och Airplay-stöd. Anslut din dator trådlöst eller med kabel eller komplettera med inbyggd Windowsdator.

 

 

Dokument om Pro GX

SMART Ink, Multitouch och stöd för gester

Du styr SMART Board® Pro med fingret eller med en penna. SMART Ink, Pen ID™ och multitouch gör det möjligt för flera personer att arbeta och skriva med olika pennfärger samtidigt på den gemensamma interaktiva ytan. 

Obegränsad arbetsyta för dynamiskt innehåll

SMART Board® Pro ger en obegränsad digital arbetsyta för presentationer, brainstorming och dokumentgranskning. Enkelheten hos SMART gör att flödet av information och kontakten mellan deltagarna upprätthålls och skapar förutsättningar för väl underbyggda beslut.


Mer om olika mötestyper


Klimatsmarta möten på distans kräver rätt utrustning

SMART Board® Pro möteslösning är förberedd för integration med alla de vanligaste plattformarna för online-möten som finns på marknaden. Oavsett var i världen mötesdeltagarna befinner sig kan alla arbeta på den gemensamma ytan. Samarbeta med människor över hela världen och hämta barnen kl fem. Arbeta samtidigt för en hållbar utveckling - både miljömässig, ekonomisk och social.


SMART Board Pro är Energy Star®-märkt, innehåller konfliktfria mineraler och material och är energisnål med liten klimatpåverkan och låg ägandekostnad.


Mer om SMARTs klimatarbete

Mer om distansmöten

Aktivt pennfack och Object Awareness

SMART Board® Pro har ett aktivt pennfack med pennor och sudd. När du vill skriva lyfter du pennan och skriver, du flyttar det du skrivit med fingret och suddar med handen. Det aktiva pennfacket hjälper dig att hålla ett jämnt flöde under mötet eller presentationen. Du behöver inte klicka på ikoner — pennfacket och tekniken i tavlan förstår vad du vill göra.


Supportera alla enheter med SMART Remote Mangement

SMART Remote Management låter dig ta kontroll över alla verksamhetens enheter för att ge support, skjuta ut och uppdatera mjukvaror, applikationer och operativsystem (OS) samt skicka meddelanden till en eller flera enheter samtidigt och installera appar från Google Play på SMART Board Pro.


It-teknikerna kan snabbt och enkelt koppla upp sig mot enheter som har problem och lösa dessa på distans. Väl uppkopplad kan teknikerna styra enheterna precis som om de satt framför den.


Mer om SMART Remote Management


iOS, Chrome, Android, Windows

Mjukvara SMART TeamWorks för mer kollaboration

SMART Board® Pro tillsammans med SMART TeamWorkshar alla verktyg och funktioner i en lösning ‑ ­digital whiteboard med flervägskommunikation, interaktiv skärm, webbläsare, skärmspegling och videokonferenshub. Alla deltagare bidrar med dynamiskt innehåll på den gemensamma ytan från sina enheter, även på distans.


Lägg till programvaran SMART TeamWorks på den inbyggda Windows 10-datorn för fler dynamiska, kollaborativa verktyg för kreativa lösningar och snabb, flexibel och gränslös kollaboration.


Mer om SMART TeamWorks


Inbyggd OPS-dator SMART TeamWorks

Boosta din SMART Board® Pro med en inbyggd dator

Köp till en Intel® OPS Microsoft Windows 10 Pro-dator till din SMART Board® Pro för en komplett möteslösning. Skärmen startar automatiskt och du kommer åt allt ditt innehåll genom att logga in med ditt personliga konto på den inbyggda datorn precis som du gör på vilken pc som helst.

Mobila stativ för det flexibla mötet

Med ett mobilt, motoriserat stativ flyttar du enkelt skärmen i lokalerna, från det lilla mötesrummet med några få deltagare till den stora gemensamma lokalen med många åhörare. Sänk stativet med ett knapptryck för det kollaborativa mötet, höj stativet när alla ska se en presentation.

 

Mer om mobila stativ

Mobila stativ till SMART Board Interaktiv skärm
Nureva HDL mikrofoner till det digitala mötet

Mikrofoner till mötesrummet med Nurevas unika Microsoft-certifierade ljudlösning

Nureva HDL300 är en helt unik, Microsoft-certifierad ljudlösning utvecklad för att ge en perfekt ljudupplevelse i alla typer av digitala möten. Sittande möten, distansmöten och kollaborativa möten där vi rör oss runt i rummet.


8 192 virtuella mikrofoner och Microphone Mist-teknik

Med 8 192 virtuella mikrofoner utspridda i hela rummet kan alla göra sig hörda oavsett var mötesdeltagarna befinner sig, i konferensrummet eller på distans. Med autokalibrering blir ljudet perfekt, varje gång. Nureva Audio finns för alla rumsstorlekar och kan skalas upp i takt med företaget.

Läs mer om Nureva HDL

Teknikhandelsföretaget Hugo Tillquist har utrustat sina mötersum med SMART Board

– Vi är ett expansivt bolag som vill växa i Norden och vi behövde investera i rätt digitala verktyg för att lyckas med det, säger Per Clementz, Head of Product Development på Hugo Tillquist.

Kraven på den nya tekniska utrustningen var många och högst upp på listan ville man att tekniken skulle vara av bästa kvalitet, snygg och enkel att använda. Netsmart mötte alla krav och installerade SMART Board® interaktiv skärm och ljudlösningen Nureva HDL300 i mötesrummen.

Läs mer


Kom till bra beslut snabbare och få ditt företag att växa  

SMART Board interaktiv skärm hållbarhet och miljö

Minska er klimatpåverkan med en SMART Board

SMART arbetar ständigt för att minska klimatavtrycken för en hållbar framtid med bland annat rörelsesensorer som sparar energi, automatiska uppdateringar för att maximera skärmens livslängd, tester av accelererad livslängd, optimering av frakter, miljöcertifieringar, konfliktfria mineraler och material med mer.


Läs mer om SMARTs klimatarbete

SMART Board® växer med företaget

SMART Board® Pro är ett framtidssäkrat mötesverktyg som växer med företagets vision om digitala arbetsformer.


SMART Podium™ Pro 624 interaktiv skärm för hemmakontoret

Gör presentationerna mer levande i online-kötet, i större mötesrum och föreläsningssalar. Koppla SMART Podium till den stora projiceringsytan i salen, styr presentationen från den lilla interaktiva skärmen, gör noteringar i alla typer av dokument. Interagera naturligt med innehållet och förstärk ditt budskap.

SMART Podium Pro 624

Utbildning

Vi säkerställer att investeringen ger önskat reslutat

Branscher

Vad kan SMART tillföra

din bransch?

SMART återförsäljare

Hitta din lokala SMART ackrediterade återförsäljare

Support

Netsmart finns med dig

hela vägen