Mer om SMART Board Pro interaktiv skärm

- ett urval av funktioner:

Alla dina whiteboard i fickan

SMART Board Pro ersätter whiteboarden, blädderblocket och skärmen i konferensrummet. En framtidssäkrad lösning för alla typer av möten, från det snabba ad hoc-mötet till det mer avancerade kollaborativa mötet där alla behöver kunna interagera med innehållet. Allt innehåll dokumenteras digitalt och kan sparas och delas i realtid. Du har alltid alla dina whiteboardytor med dig i mobilen.


Alltid redo - ingen uppstartstid

SMART Board Pro känner av när någon kliver in i rummet och startar automatiskt, redo att börja användas direkt.


Anpassa SMART Board efter era behov

Via SMART Boardens startsida når du enkelt alla funktioner du behöver under mötet och du kan anpassa startsidan efter era behov.


Egen bakgrundsbild

Ladda upp en egen bakgrundsbild på startsidan med exempelvis företagets logotyp eller namnet på mötesrummet.


Datum och tid

Du kan alltid se dagens datum och klockslag.


Appar och genvägar

SMART Board använder SMART:s egen app-store som är godkänd av leverantörerna. Välj med ett knapptryck vilka webbappar du vill ha på skärmen för att alltid ha aktuellt innehåll inom räckhåll. Placera apparna i den ordning du önskar på hemskärmen genom att dra och släppa.


Digital whiteboard med flervägskommunikation

SMART Board Pro är inte bara en digital panorerbar whiteboard, det är även en 4K Ultra HD-skärm med flervägskollaboration. Skriv, spara och dela.


Bjud in deltagare på distans och låt alla delta i mötet på samma villkor. Upp till 250 mötesdeltagare, även på distans, kan skriva och rita på den interaktiva ytan i realtid från sina mobila enheter och andra SMART Board Pro-skärmar.


Panorerbar yta

Den digitala whiteboardytan är panorerbar vilket gör att skrivytan är fyra gånger längre än den som syns på skärmen.


Enkel anslutning

Anslut enkelt din iOS eller Android till SMART Board Pro. Dela och spara innehåll i realtid med alla anslutna datorer, surfplattor, telefoner eller andra SMART Board Pro-skärmar.


Spara, dela och skriv ut

Spara mötesanteckningarna, dela som pdf, skriv ut.


Fortsätt där du slutade förra mötet

Öppna innehåll som ligger sparat i skärmen eller i din mobila enhet och fortsätta mötet där ni slutade förra gången.

Samma länk till alla möten

Kom igång direkt genom att återanvända och dela samma länk flera gånger - alla kan logga in och vara förberedda redan innan mötet börjar.

  • Återanvänd samma länk i alla möten
  • Lägg till länken i dina favoriter för snabbare inloggning

Inbyggd webbläsare

SMART Board Pro har en inbyggd webbläsare. Gör noteringar med SMART Ink på hemsidorna och spara skärmdumpar som du sedan kan dela med mötesdeltagarna.


Trådlös skärmspegling

Två personer kan dela skärm samtidigt på SMART Board Pro och visa allt de har på sina iOS-, Android eller Microsoft-enheter via Airplay, Chromecast eller Miracast. Gör noteringar som ni sedan kan dela med mötesdeltagarna.


Streama filmer direkt på SMART Boarden

Om du speglar din mobila enhet och startar en film i YouTube streamas filmen direkt på SMART Boarden.


Anslut din dator till SMART Board Pro

Det är även möjligt att ansluta en dator till SMART Board Pro och förvandla den personliga laptoppen till ett kraftfullt mötesverktyg: visa innehåll och presentationer såsom PowerPoints, besök internet och gör anteckningar på alla ytor med det digitala bläcket SMART Ink. Ladda hem samarbetsmjukvaran SMART Meeting Pro för ännu fler möjligheter.


Förberett för det klimatsmarta distansmötet

Anslut enkelt en kamera till den pc som är kopplad till SMART Board Pro och du har allt du behöver för det effektiva och engagerande distansmötet via Skype for Business eller liknande distansmötesmjukvara.


Aktivt pennfack

Det aktiva pennfacket på SMART Board Pro känner av om du vill skriva, sudda eller flytta objekt på skärmen. Du behöver inte göra aktiva val eller klicka på ikoner eller knappar.


Datasäkerhet

Allt innehåll som skrivs på SMART Board Pro kan raderas när sessionen avslutas. För ännu högre säkerhet skyddar du innehållet med en PIN-kod.


Dela via molntjänster, USB eller mejl

Dela innehållet efter mötets slut som PDF eller JPEG via EverNote™, Google Drive™, Dropbox™, OneNote™, USB-minne, mejl eller annan tjänst du har på din enhet.


Storlekar till alla rumstyper och verksamheter

SMART Board Pro finns i flera storlekar och passar i alla typer av mötesrum.


Energy Star®-märkt

SMART Board Pro är Energy Star-märkt för att spara på energi och därmed minska klimatpåverkan och den totala ägandekostnaden.


Läs mer om SMART Board Pro >>

Utbildning

Vi säkerställer att investeringen ger önskat reslutat

 

SMART UTBILDNING >>

Branscher

Vad kan SMART tillföra

din bransch?

 

SMART I DIN BRANSCH >>

SMART återförsäljare

Hitta din lokala SMART ackrediterade återförsäljare

 

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE >>

Support

Netsmart finns med dig

hela vägen

 

SMART SUPPORT >>