SMARTKlubben är Sveriges största användarförening för interaktiva verktyg.

Syftet med SMARTKlubben är att stötta pedagoger som använder lösningar från SMART och andra digitala verktyg i sin verksamhet, uppdatera, inspirera och ge nya infallsvinklar. 

Fria resurser

På SMARTKlubben finns färdiga lektioner, övningar och aktiviteter att ladda hem gratis och använda i undervisningen. Med 20 000 medlemmar och fler som ansluter sig varje månad är SMARTKlubben en fantastisk resurs och källa för inspiration och utbyte.

Instruktionsfilmer, intressanta artiklar, forum för frågor och tips, med mer... Det är via SMARTKlubben du håller dig uppdaterad på vad som händer inom SMART, med mjukvaruuppdateringar och nya möjligheter.

Här får du tillgång till SMART Certifierad utbildning med möjlighet att bli SMART Diplomerad skola, SMARTKlubbenträffar, SMART nätverksträffar och mycket mer.

Sociala medier

För att du inte ska missa något, eller för att hänga med i diskussionerna kring användandet av digitala verktyg i skolan, är det klokt att följa oss på Facebook och på Twitter. Där lägger vi ut allt aktuellt som då dyker upp automatiskt i ditt flöde.

Om oss

Alla som arbetar på SMARTKlubben är utbildade pedagoger som har arbetat med SMART interaktiva produkter i förskola och skola. Samtliga är SMART Certifierade Utbildare. Vi brinner för digitala verktyg i undervisningen och vet att {popart}Link|SMART Board|{171}|300,250{end-popart} med mjukvaran {popart}Link|SMART Notebook|{168}|300,250{end-popart} kan skapa en mer engagerande undervisning, bättre arbetsvillkor för pedagogerna och högre måluppfyllelse hos eleverna.

Drivs av Netsmart AB

SMARTKlubben drivs av Netsmart AB, distributör för SMART i Sverige. Netsmart har ett direkt samarbete med tillverkaren, SMART Technologies i Kanada. Netsmart AB har byggt upp ett rikstäckande nätverk av noga utvalda återförsäljare som säkerställer att du som kund får ett professionellt och skickligt bemötande i alla led, från valet av produkter och utbildning till installation och teknisk support. 

Netsmart AB deltar även i skoldebatten om digitala verktyg och har samarbeten med bland andra läromedelsförlag, museer och Lärarnas Riksförbund.

Medlemsvillkor

Alla pedagoger som arbetar på en skola eller förskola som har köpt en SMART Interaktiv Produkt från en av våra återförsäljare är välkomna som medlemmar i SMARTKlubben. Du registrerar dig genom att uppge namn, skola, mejladress samt serienumret på din SMART Board, SMART Table eller SMART Interaktiv Projektor.

Den kostnadsfria tillgången till SMARTKlubben gäller endast om SMART produkter har inhandlats genom Netsmart och av Netsmarts ackrediterade återförsäljare. Om skolan inte har köpt någon SMART Board genom Netsmart och av Netsmarts ackrediterade återförsäljare tillkommer en startavgift till SMARTKlubben på 5 990 kr per skola. Den kostnadsfria tillgången till SMARTKlubben och dess tjänster kan utebli/nekas eller upphöra av Netsmart om ovan krav inte är uppfyllda.

Välkommen till SMARTKlubben!

   

 

 

 

Go to top