Programvaran SMART Meeting Pro erbjuder kraftfulla interaktiva verktyg för effektiva möten. Fokus ligger på samarbete, kommunikation och flöde.

I SMART Meeting Pro samarbetar ni på en obegränsad arbetsyta med möjlighet att samla och behandla stora mängder information på ett och samma ställe. Zooma ut för att få överblick, zooma in för att fokusera på detaljer. Alla deltagare arbetar på samma arbetsyta vilket gör det lätt att hålla fokus under mötet. Enkelheten i mjukvaran, tillsammans med den intuitiva tekniken i hårdvaran, ger ett flöde i samarbetet och en kontakt mellan deltagarna som inte bryts. 

Känn dig som hemma

Med SMART Interaktiva lösningar arbetar du i miljöer du är van vid, i alla typer av dokument, program och webbsidor. Allt som visas på din datorskärm syns på SMART Board och styrs från SMART Board. Spara, dela och återuppta arbetet vid annat tillfälle. Alla resurser är samlade och plockas fram vid behov.

   SMART Ink - det digitala bläcket

Med det digitala bläcket SMART Ink gör du digitala anteckningar i samtliga dina programvaror, till exempel Microsoft Office, PDF och webbsidor. Du sparar sedan enkelt ner dokumentet i exempelvis en PDF eller Powerpoint — komplett med anteckningarna. 

Utöka arbetsytan med fler skärmar 

Med SMART Meeting Pro får du möjlighet att arbeta med flera sammankopplade SMART Board. Du kan välja vilket innehåll du vill visa på de olika skärmarna. SMART Meeting Pro har stöd för upp till 16 SMART Board.

   Dela gemensamma ytan på distans

Med SMART Meeting Pro deltar du enkelt i distansmöten och bidrar med idéer och förslag på den gemensamma ytan som om du satt i samma rum, oavsett var i världen du befinner dig. Läs mer om SMART Bridigit.


   SMART Meeting Pro Personal Edition

Med SMART Meeting Pro PE (Personal Edition) behöver du inte vara uppkopplad mot en SMART Board för att arbeta i SMART Meeting Pro. Med Personal Edition kan du öppna filer och arbeta vidare på din egen dator. Förarbete och efterarbete blir smidigare och än mer flexibelt. SMART Meeting Pro PE fungerar både på PC och på Mac. Läs mer om SMART Meeting Pro Personal Edition

Go to top