Per

Per
Text om varför smartboard för företag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • För att köpa SMART produkter, få mer information eller en demonstration, är du välkommen att kontakta våra SMART ackrediterade återförsäljare som finns runt om i hela Sverige. Det är mycket viktigt att du köper din SMART produkt från en ackrediterad återförsäljare, läs varför HÄR.

 

Frågor eller funderingar?

Kontakta oss!

Programvaran SMART Meeting Pro erbjuder kraftfulla interaktiva verktyg för effektiva möten. Fokus ligger på samarbete, kommunikation och flöde.

I SMART Meeting Pro samarbetar ni på en obegränsad arbetsyta med möjlighet att samla och behandla stora mängder information på ett och samma ställe. Zooma ut för att få överblick, zooma in för att fokusera på detaljer. Alla deltagare arbetar på samma arbetsyta vilket gör det lätt att hålla fokus under mötet. Enkelheten i mjukvaran, tillsammans med den intuitiva tekniken i hårdvaran, ger ett flöde i samarbetet och en kontakt mellan deltagarna som inte bryts. 

Känn dig som hemma

Med SMART Interaktiva lösningar arbetar du i miljöer du är van vid, i alla typer av dokument, program och webbsidor. Allt som visas på din datorskärm syns på SMART Board och styrs från SMART Board. Spara, dela och återuppta arbetet vid annat tillfälle. Alla resurser är samlade och plockas fram vid behov.

   SMART Ink - det digitala bläcket

Med det digitala bläcket SMART Ink gör du digitala anteckningar i samtliga dina programvaror, till exempel Microsoft Office, PDF och webbsidor. Du sparar sedan enkelt ner dokumentet i exempelvis en PDF eller Powerpoint — komplett med anteckningarna. 

Utöka arbetsytan med fler skärmar 

Med SMART Meeting Pro får du möjlighet att arbeta med flera sammankopplade SMART Board. Du kan välja vilket innehåll du vill visa på de olika skärmarna. SMART Meeting Pro har stöd för upp till 16 SMART Board.

   Dela gemensamma ytan på distans

Med SMART Meeting Pro deltar du enkelt i distansmöten och bidrar med idéer och förslag på den gemensamma ytan som om du satt i samma rum, oavsett var i världen du befinner dig. Läs mer om SMART Bridigit.


   SMART Meeting Pro Personal Edition

Med SMART Meeting Pro PE (Personal Edition) behöver du inte vara uppkopplad mot en SMART Board för att arbeta i SMART Meeting Pro. Med Personal Edition kan du öppna filer och arbeta vidare på din egen dator. Förarbete och efterarbete blir smidigare och än mer flexibelt. SMART Meeting Pro PE fungerar både på PC och på Mac. Läs mer om SMART Meeting Pro Personal Edition

SMART erbjuder en mängd olika interaktiva lösningar för olika situationer och syften, till mötesrum i alla olika storlekar, till föreläsningssalar, möten på distans, projektsamarbeten, distansutbildning m.m. Företag och organisationer inom alla branscher har sin specifika nytta av SMART för att effektivisera och engagera verksamheten.

SMART kapp iQ


 

SMART Board Interktiv Skärm


 

SMART Room System för SMART Meeting Pro


 

SMART Room System för Microsoft Lync


 

SMART Board Interaktiv skrivtavla


 

SMART kapp


 

SMART Podium

 

I stora föreläsningssalar och mötesrum där det krävs riktigt stora bildskärmar är SMART Podium det perfekta verktyget.

Under föreläsningen, presentationen eller mötet ser åhörarna din presentation precis som om du skulle jobba med en dator kopplad till en vanlig projektor. Fördelen med att arbeta med SMART Podium är att du inte styr presentationen via datorns tangentbord, utan med en penna på en mindre skärm som du har framför dig.

Du kan tillföra handskrivna noteringar i presentationen

Möjligheten att skriva med en penna på den gemensamma ytan gör det enklare att tillföra noteringar under föreläsningens gång. Presentationen blir mer engagerande och åhörarna kan bidra med sina kommentarer och synpunkter.

Du kan skriva i alla dokument som syns på din datorskärm, i olika program och på webbsidor, och sedan spara noteringarna. 

Enkelt att spara och dela

SMART Podium gör att du som föreläsare kan hålla ett jämnt flöde i presentationen och att du upprätthåller kontakten med åhörarna utan att bli distraherad av tangentbordet eller musen.    

Du förbereder din presentation i SMART Meeting Pro, och efter föreläsningen sparar du presentationen med alla anteckningar och skickar den till åhörarna. Läs mer om SMART Meeting Pro.

Kreativa möten eller projektsamarbeten kräver en gemensam yta där alla kan följa det som händer. På den gemensamma ytan bidrar deltagarna med tankar och idéer, skissar på förslag, visar olika lösningar, sammanfattar och tar beslut.  

SMART Board Interaktiv skärm ger en obegränsad digital arbetsyta för presentationer, brainstorming och dokumentgranskning.

Högupplöst skärm med behaglig yta

SMART Interaktiva LCD-skärmar har stöd för HD eller UHD och finns i olika storlekar som passar alla rum.

SMART Interaktiv Skärm har en matt yta som gör den bekväm att arbeta på. Detta gör den även behagligare för ögonen att se på – skärmen reflekterar inte ljus från lampor eller fönster. Ytan blir inte heller varm som på många andra varianter.

Multitouch och stöd för gester 

Du styr SMART Board Interaktiv skärm med dina fingrar eller med en penna. Den avancerade tekniken gör det möjligt för flera personer att arbeta samtidigt på den gemensamma interaktiva ytan. Allt som visas på din datorskärm syns på skärmen och styrs från skärmen.

Aktivt pennfack

SMART Board Interaktiv skärm har ett aktivt pennfack som består av två pennor och ett sudd. När du vill skriva lyfter du pennan och skriver, du flyttar det du skrivit med fingret och suddar med handen. Det aktiva pennfacket hjälper dig att hålla ett jämnt flöde under mötet eller presentationen. Du behöver inte klicka på ikoner —  pennfacket och tekniken i skärmen förstår vad du vill göra.

Du kan även förstora, förminska och rotera objekt med bara dina fingrar, samt byta sida och zooma ut och in.

   SMART Ink på alla ytor    

Med det digitala bläcket SMART Ink gör du digitala anteckningar i samtliga dina programvaror, till exempel Microsoft Office, PDF och på webbsidor. Du sparar sedan enkelt ner dokumentet i exempelvis en PDF eller Powerpoint - komplett med anteckningarna.

   SMART Meeting Pro mjukvara för samarbete

SMART Board Interaktiv skärm är tillsammans med mjukvaran SMART Meeting PRO utvecklad specifikt för möten och kommunikation. Tekniken är intuitiv och enkel att använda. SMART Interaktiv skärm skapar flöde i kommunikationen och effektivare möten. Läs mer om SMART Meeting Pro


Läs mer:

www.interaktivskärm.se

Kreativa möten eller projektsamarbeten kräver en gemensam yta där alla kan följa det som händer. På den gemensamma ytan bidrar deltagarna med tankar och idéer, skissar på förslag, visar olika lösningar, sammanfattar och tar beslut.  

SMART Board ger en obegränsad digital arbetsyta för presentationer, brainstorming och dokumentgranskning. 

Multitouch och stöd för gester

Du styr SMART Board med dina fingrar eller med en penna. Den avancerade tekniken gör det möjligt för flera personer att arbeta samtidigt på den gemensamma interaktiva ytan. Allt som visas på din datorskärm syns på SMART Board och styrs från SMART Board.

Aktivt pennfack

SMART Board har ett aktivt pennfack som består av två pennor och ett sudd. När du vill skriva lyfter du pennan och skriver, du flyttar det du skrivit med fingret och suddar med handen. Det aktiva pennfacket hjälper dig att hålla ett jämnt flöde under mötet eller presentationen.
Du behöver inte klicka på ikoner —  pennfacket och tekniken i tavlan förstår vad du vill göra. 
Du kan även förstora, förminska och rotera objekt med bara dina fingrar, samt byta sida och zooma ut och in.

   SMART Ink på alla ytor    

Med det digitala bläcket SMART Ink gör du digitala anteckningar i samtliga dina programvaror, till exempel Microsoft Office, PDF och på webbsidor. Du sparar sedan enkelt ner dokumentet i exempelvis en PDF eller Powerpoint - komplett med anteckningarna.

   SMART Meeting Pro mjukvara för samarbete

SMART Board är tillsammans med mjukvaran SMART Meeting PRO utvecklad specifikt för möten och kommunikation. Tekniken är intuitiv och enkel att använda. SMART Board skapar flöde i kommunikationen och effektivare möten. Läs mer om SMART Meeting Pro


Läs mer:

Produktblad SMART Board 800-serien

Specifikationsblad SMART Board 885ix2/885ix2-SMP 

Specifikationsblad SMART Board X885/885-SMP

www.interaktivskrivtavla.se

 

Mjukvaran Smart Meeting Pro är utvecklad specifikt för möten och kommunikation. Den är framtagen parallellt med de olika hårdvarorna, SMART Board, SMART Board Interaktiv Skärm, SMART Interaktiv Projektor och SMART Podium. Hårdvara och mjukvara är optimerade för att skapa en intuitiv och lättillgänglig lösning som lägger fokus på innehåll, flöde och kommunikation.

   Läs mer om SMART Meeting Pro Room Edition

   Läs mer om SMART Meeting Pro Personal Edition

 

Samarbete på distans

Mjukvaran SMART Bridgit gör det möjligt att dela den gemensamma digitala ytan, SMART Board, SMART Board Interaktiv Skärm, SMART Interaktiv Projektor, SMART Podium eller din dator, med deltagare runt om i världen. För att kunna hålla engagerande och effektiva möten räcker det inte med ljud och video. Alla behöver ha en gemensam yta där de kan dela anteckningar, bilder, ritningar, flödesscheman med mer. De deltagare som inte har tillgång till en SMART Board deltar via sin egen dator eller iPad.

   Läs mer om SMART Bridgit

  

Företagsnamn Telefon Ort
AA-Video i Linköping AB 013-35 55 60 LINKÖPING
AB Bäckaskog Media 044-532 60 FJÄLKINGE
AB Tabula 040-22 82 25 MALMÖ
Aditor AB 0480-730 700 KALMAR-KARLSKRONA
Aros Mediateknik AB 021-30 08 40 VÄSTERÅS
ATEA Sverige AB 08-470 80 00 KISTA
AV Huset Ljud & Bildteknik Stockholm AB 08-562 224 00 SOLNA
AVRK 0730-309 002 ÅMÅL
AV Syd AB 040-19 00 70 MALMÖ
Avio AB 054-21 95 60 KARLSTAD
DGC 019-764 22 07 ÖREBRO
DK Data & Kontorsbutiken 0490-822 20 TRANÅS
Forecom AB 08-695 09 00 STOCKHOLM
IT Kontoret Sverige AB 0278-520 521 BOLLNÄS
ITM Meeting Solutions AB 031-709 84 70 MÖLNDAL
Koneo (Docin) 033-10 20 50 BORÅS
Koneo - Sundsvall 060-19 05 00 SUNDSVALL
Koneo - Systempartner i Mälardalen o Dalarna AB 021-10 42 40 VÄSTERÅS
Koneo AB - Kalmar 0480-490 190 KALMAR
Koneo Katrineholm 0150-781 20 KATRINEHOLM
Koneo Luleå AB 0920-200 250 LULEÅ
Koneo Nyköping (Kontorsfackh. Nyköping AB) 0155-20 58 00 NYKÖPING
Kontorsspecial AB 0383-76 31 00 VETLANDA
Lumin Scandinavia AB 0455-30 98 60 KARLSKRONA
Netcomp System i Blekinge AB 0454-75 11 00 KARLSHAMN
Novadistance AB 08-556 556 50 TYRESÖ
Office Dalarna AB 023-78 88 00 FALUN
Office Document Norrköping 011-100 200 NORRKÖPING
Office i Karlstad 054-13 60 20 KARLSTAD
Office i Västerbotten AB 090-10 85 93 UMEÅ
Office IT-Partner 018-56 75 00 UPPSALA
Office Sverige AB 08-734 46 80 STOCKHOLM
Office Södertälje 08-554 246 50 SÖDERTÄLJE
Partnerdata AB 0532-608230 KARLSTAD
Preagera en del av Saldab 040-620 67 30 MALMÖ
Presentations Data AB 08 -30 00 27 STOCKHOLM
Prodoc Svenska KB 08- 602 06 00 JOHANNESHOV
Sharp Center Dalarna 0243-79 23 41 BORLÄNGE
Sharp Karlskrona 0455-368580 KARLSKRONA
Supplies Team Sverige AB 08-736 18 40 SOLNA
Svagströmsmontage AB 031-16 58 10 GÖTEBORG
TDC Sverige AB 08-519 810 00 SOLLENTUNA
Teknikinstallationer 0511-163 90 SKARA
TelecomExperten AB 08-560 130 00 TÄBY
Temagon AB 026-12 22 20 GÄVLE
Toshiba Tec Nordic AB 08-734 46 60 SOLNA

 

  •  Start 
  •  Prev 
  •  Next 
  •  End 
Page 1 of 4

Netsmart Stockholm

Vretenvägen 10
171 54 Solna
Tel. +46 (0)10-150 06 00
Fax. +46 (0)8-98 52 21

Netsmart Malmö

Borrgatan 17
211 24 Malmö
Tel. +46 (0)10-150 06 00
Fax. +46 (0)8-98 52 21

Netsmart Karlskrona

Järavägen 6
371 49 Karlskrona
Tel. +46 (0)10-150 06 00
Fax. +46 (0)8-98 52 21

Netsmart Borås

Källbäcksrydsgatan 9B
507 42 Borås
Tel. +46 (0)10-150 06 00
Fax. +46 (0)8-98 52 21

Go to top